Bedankt voor uw deelname

De resultaten uit de Security Awareness Check worden gepresenteerd op Infosecurity en besproken in een panel discussie.

Indien u uw email adres heeft achtergelaten zal u tevens uw persoonlijke organisatie benchmark ontvangen.

Brooklyn Partners tegenover Fox-IT

Tot op de Infosecurity beurs

1
2
1

Stand van Brooklyn Partners

2

Presentatie van de resultaten van het onderzoek door Brooklyn Partners

Brooklyn Partners’ droom

Het weerbaar maken van organisaties tegen datalekken en social hackers door medewerkers te activeren als human firewall

Om deze ‘human line of defence’ te realiseren ontwikkelt Brooklyn Partners enerzijds security gedragsverandering programma’s voor medewerkers en anderzijds meten wij het informatie beveiligings volwassenheidsniveau van organisaties. Hierdoor kunt u als security professional aantonen dat de ingezette security awareness campagnes effectief zijn en op afdelingsniveau specifieke weerbaarheid campagnes inzetten.

Wij bij Brooklyn Partners zijn ethical hackers, cyber securityspecialisten, psychologen, trainers, game developers, data analisten, juristen en marketeers met een passie voor het activeren van uw medewerkers.

Onze klanten zijn gevestigde organisaties, met sterke publieke imago’s, die kiezen voor het energieke Brooklyn Partners omdat ze opzoek zijn naar: sensationele gedragsverandering-methodes, psychologisch onderbouwde en geteste meetmodellen, actuele inzichten in de laatste human threats en een partner die snapt dat het belang van bedrijfsdoelen hand in hand – en niet ten koste van – veilig werken gaat.