Ontmoet je collega’s op MS Teams en ontsnap samen van huis!*

Als je denkt dat je geen gevaar loopt, loop je gevaar.

De Cyber Escaperoom is de ultieme training voor organisaties die met hun medewerkers aan de slag willen. Organisaties die in korte tijd de diepte op willen zoeken met betrekking tot informatiebeveiliging en datalekken! Uw organisatie gaat de competitie aan in teams.

Een van de grootste risico’s binnen een organisatie op het gebied van cybersecurity zijn helaas de eigen medewerkers. Deze escaperoom verbetert niet alleen de samenwerking tussen collega’s van verschillende afdelingen, maar:

  • Leidt medewerkers op en verandert hun gedrag
  • Moedigt nieuwe manieren van werken aan
  • Ontwikkelt een instinct voor risico’s online en tijdens het thuiswerken
  • Maakt uw organisatie digitaal ontwikkeld en weerbaar tegen eventuele dreigingen
  • Bereik al uw thuiswerkende collega’s 100% online
  • Helpt je om in contact te komen met eind gebruikers
  • In teams aan de slag op een interactieve en leuke manier

*Ook beschikbaar via Google Meet, Webex, Zoom, en andere videobelsoftware

De enige 100% online Cyber Escaperoom die kan worden aangepast aan uw beveiligingsuitdagingen. En, specifiek ontworpen is voor volwassen financiële organisaties die klaar zijn om de volgende stap te zetten!

Hoe vergroten escaperooms het leren en samenwerken?

Tijdens deze creatieve hackervaring leert men geen theorie, maar worden collega’s geconfronteerd met (on)veilig gedrag, dat doet iets met mensen! Medewerkers raken enthousiast over het spel en onthouden de belangrijke informatie simpelweg beter.

Introduceer de Escaperoom bij de medewerkers van uw organisatie en maak van hen uw menselijke firewall!

Gespeeld door meer dan 10.000 mensen en wordt gekarakteriseerd als de “leukste competitie in de cybersecuritywereld waarin collega’s worden geconfronteerd met real-life social engineering-technieken”.

Waarom is deze escape room belangrijk voor personen in de financiële wereld?

Financiële instellingen hebben veel belangrijke data over klanten en zijn daarom een goed doelwit voor cybercriminelen. Een succesvolle aanval binnen een organisatie in de financiële sector zal waardevol zijn voor de hacker en tegelijkertijd catastrofaal voor uw organisatie.

Een sterke verdediging tegen cybercriminaliteit, begint bij uw eigen medewerkers. U moet in uw mensen investeren om ervoor te zorgen dat hackers geen kans maken. Begin uw verdediging met deze unieke ervaring en verander het gedrag van uw medewerkers!

START NU EN WORD ÉÉN VAN DE MEEST VEILIGE

NEDERLANDSE FINANCIËLE ORGANISATIES

 

De menselijke kant van cybersecurity is belangrijk voor ABN AMRO Hypotheken, Brooklyn Partners helpt ons hier voorop in te blijven lopen.

ABN AMRO