Cyber Theatershow

In de inspirerende Cyber Theatershow brengt een acteur de onderwerpen informatiebeveiliging en privacy op een komische en interactieve manier onder de aandacht van jouw collega’s. De show gaat in op de laatste actualiteiten rond cybersecurity en specifieke onderwerpen die spelen binnen de organisatie.

In korte sketches voert de acteur situaties op die collega’s herkennen van de werkvloer. Op deze manier worden jouw teams direct gestimuleerd om te reflecteren op hun eigen manier van werken.

In de Cyber Theatershow krijgen de toehoorders een actieve rol toebedeeld. Stemmen over dilemma’s die aan de orde komen, meedoen aan rollenspellen of vragen beantwoorden in een quizronde. Door jouw collega’s letterlijk onderdeel te maken van de show zorgt de acteur voor een grote betrokkenheid bij het onderwerp.

De Cyber Theatershow is een effectieve activiteit om grote groepen in een keer te bereiken. De show kan op locatie en in zowel kleine als grote zalen worden opgevoerd.

De acteur wist een serieuze boodschap geweldig te combineren met een flinke portie humor. Leuk dat het publiek ook aan de slag moest, dat viel erg goed bij onze medewerkers!

Bob WalsDirecteur

Cyber Theatershow Leads

Tom<br />Jansen

Tom
Jansen

Cyber Security Consultant

020 – 21 01 630