Thuiswerk Challenge campagne

Voor alle publieke organisaties gratis in te zetten. Een co-creatie van gemeente CISO’s.

Door de uitbraak van het coronavirus neemt het thuiswerken een vlucht. Dat kan heel veilig, maar dat is het niet altijd. De Thuiswerk Challenge campagne heeft als doel gemeenteambtenaren veiliger thuis te laten werken door ze mee te laten doen aan een test. De campagne is een co-creatie van gemeente CISO’s uit heel Nederland en Brooklyn Partners.

Door de Thuiswerk Challenge weten gemeenten medewerkers binnen twee minuten op welk onderwerp van thuiswerken zij kunnen verbeteren en kunnen zij tips (en frustraties) delen met de CISO.

Download hier de toolkit om de Thuiswerk Challenge campagne ook binnen jouw publieke organisatie uit te zetten, denk aan het delen op intranet of andere interne kanalen.

Gemeente CISO over de Thuiswerk Challenge:

“Ziet er leuk uit! Niet te lang, niet te kort, vleugje humor.
Kortom Leuk! Wil hem zeker inzetten :-)”

Deze campagne is een co-creatie van gemeente CISO’s met Brooklyn Partners en mag kosteloos (!) intern en publiekelijk gedeeld worden bij alle Nederlandse gemeentelijke organisaties.

De komende tijd zullen wij als creatieve CISO’s campagnes blijven maken om veilig thuiswerken te blijven promoten. Iedereen weet dat eenmalige acties niet voldoende zijn om gedragsverandering te borgen. Als je een melding wilt ontvangen zodra de nieuwe campagne gereed is, meld je dan aan via het formulier op deze pagina.