‘Weerbaar Thuiswerken’ awareness campagne!

Voor alle gemeenten gratis in te zetten. Een co-creatie van gemeente CISO’s.

Weerbaar Thuiswerken

Naar verwachting blijven de komende weken veel gemeente collega’s thuiswerken in verband met het coronavirus. Dat vraagt flinke aanpassingen van hen en ook een verhoogde alertheid voor informatiebeveiliging en privacy. Om dit onderwerp levend te houden is het belangrijk collega’s op een aansprekende manier te activeren om ook thuis veilig te werken.

Download hier de video’s en toolkit om de Weerbaar Thuiswerken awareness campagne ook binnen jouw gemeente uit te zetten, denk aan het delen op intranet of andere interne kanalen.

Deze campagne is een co-creatie van acht gemeente CISO’s met Brooklyn Partners en mag kosteloos (!) intern en publiekelijk gedeeld worden bij alle Nederlandse gemeentelijke organisaties.

De komende tijd zullen wij als creatieve CISO’s campagnes blijven maken om veilig thuiswerken te blijven promoten. Iedereen weet dat eenmalige acties niet voldoende zijn om gedragsverandering te borgen. Als je een melding wilt ontvangen zodra de nieuwe campagne gereed is, meld je dan aan via het formulier op deze pagina.

Wil je zelf meedenken en een bijdrage leveren aan de volgende campagne? Stuur dan een bericht naar Koen van Nistelrooij via [email protected] of bel 06-15 32 50 26.